Βιβλία Μαγειρικής & Υγιεινής Διατροφής


Αρχική - Ενημερωτικό Υλικό - Βιβλία Μαγειρικής & Υγιεινής Διατροφής
Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Χρωμα & Αρωμα Κουζινας

Τίτλος του υπέροχου αυτού τόμου μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής: "Χρώμα και άρωμα κουζίνας".

O Αντώνης Νικολάου και ο Γιώργος Κυπριανού (οι cychefs), κάνουν το ντεμπούτο τους και στο χώρο των εκδόσεων μαγειρικής. Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής "Χρώμα και άρωμα κουζίνας", ήρθε για να μείνει και να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της γαστρονομίας του τόπου μας. Με ευφάνταστες συνταγές που μεταλαμπαδεύουν τη ντόπια μαγειρική με μια πιο εκσυγχρονισμένη διάθεση στους νεότερους, θα γίνει ο πολύτιμος σύντροφος της κουζίνας σας.

Βλέπετε, ένα καλό βιβλίο μαγειρικής δεν είναι απλώς μία συλλογή από συνταγές. Ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να είναι έτσι! Πρέπει να είναι η κατάθεση γνώσεων κυρίως. Να δίνεις στον άλλον απλόχερα το ‘know-how’ για να βιώσει τις καλύτερες εμπειρίες. Να σκέφτεσαι το φαγητό από διαφορετική οπτική γωνία. Και να το φωτογραφίζεις αλλιώς, έτσι ώστε με τη δύναμη της εικόνας ακόμη και η πιο δύσκολη συνταγή μπορεί να γίνει παιχνιδάκι, αφού εσύ θα είσαι αυτός που θα επιλέξει αν θα την διαβάσεις απλώς, αν θα την δεις παράλληλα να γίνεται ή αν θα ακολουθείς ταυτόχρονα την τελετουργία, σχεδόν "ζωντανά". Όλα αυτά τα πετυχαίνουν απόλυτα με το βιβλίο "Χρώμα και άρωμα κουζίνας" και την πληθώρα ιδεών που έχουν να σου προτείνουν οι δύο αξιόλογοι chef.

Κι επειδή το βιβλίο είναι δίγλωσσο (ελληνικά και αγγλικά), μπορείς να το χαρίσεις και σ’ εκείνες τις φίλες και φίλους σου απ’ το εξωτερικό… Αλλά και στους απόδημους συγγενείς σου… Έτσι, θα μάθουν τα μυστικά της γεύσης των κυπριακών προϊόντων, της διεθνούς κουζίνας και όχι μόνον. Το πολυσέλιδο βιβλίο είναι χωρισμένο σε τρεις ενότητες, για να σας βοηθά να βρίσκετε εύκολα τα θεαματικά πρώτα πιάτα και τις σαλάτες, τα λαχταριστά κυρίως πιάτα και τα γαργαλιστικά επιδόρπια.

Επίσης, τα χρήσιμα tips και οι συμβουλές, οι εναλλακτικές λύσεις και οι ορολογίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, θα κάνουν πραγματικότητα - και με πολύ ευκολία - κάθε σας επιθυμία. 

Buy the book now

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine