Βιβλία Μαγειρικής & Υγιεινής Διατροφής


Αρχική - Ενημερωτικό Υλικό - Βιβλία Μαγειρικής & Υγιεινής Διατροφής
Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Μαγειρική Σκυτάλη

Από τον πατέρα στο γιο...

Η αγάπη για την μαγειρική, το πάθος για δημιουργία, ο σεβασμός της παράδοσης, οι γαστρονομικές ρίζες και η πολύχρονη πείρα, μαζί με την επαγγελματική συνεργασία πατέρα και γιου, οδήγησαν στην συγγραφή ετούτου του βιβλίου με τίτλο "Μαγειρική σκυτάλη".

Ένα βιβλίο με συνταγές του τόπου μας, με υλικά της γης μας, μυρωδικά της γάστρας μας.

Μεγαλωμένοι πατέρας και γιος με τα φαγητά των γιαγιάδων, των μανάδων, της παράδοσης και του τόπου, αποφασίσαμε να κρατήσουμε και να μετουσιώσουμε όλες αυτές τις γεύσεις στις νέες και επερχόμενες γενιές μαγείρων, οικοκυρών, μανάδων αλλά και να θυμίζουμε σε ντόπιους και ξένους πως η κυπριακή κουζίνα ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην κορυφή της διατροφής μας, της κουλτούρας μας, στα ήθη και στα έθιμα μας.

Μαγειρέψετε λοιπόν μαζί μας με αγάπη και μεράκι. Θυμίστε σε όλους το μεγαλείο της κυπριακής γαστρονομίας και διατηρήστε τη παράδοση με σεβασμό και πάθος.

"Η αγάπη για μαγειρική είναι αγάπη για δημιουργία" (cychefs)


Buy the book now

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine