Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Ετήσιο Σαρακοστιανό Γεύμα ΣΑΚ

Έγινε στις 8 Απριλίου στους χώρους του αθλητικού κέντρου της τράπεζας Κύπρουμε μεγάλη επιτυχία το ετήσιο Σαρακοστιανό γεύμα που διοργάνωσε απο κοινού ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου επαρχίας Λευκωσίας μαζί με την Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.Στο γεύμα απηύθυναν λόγο ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Πανιερότατος κος Ησαίας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων κος Πανίκος Χατζηττοφής.  Τα καθαρά έσοδα απο το γεύμα δόθηκαν στο ίδρυμα ΚΥΚΑΤ.

Θερμές ευχαριστίες στον επαρχιακό Λευκωσίας κο Νίκο Χατζηχριστοφόρου για την οργάνωση, σε όλους τους συναδέλφους που μαγείρεψαν αφιλοκερδώς, σε όλες τις εταιρείες που πρόσφεραν υλικά για το γεύμα, στην εταιρεία Catercom για την ευγενή παραχώρηση των εγκαταστάσεων, στην Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής για την συνδιοργάνωση και ιδιαιτερώς στον Μητροπολίτη Ησαία του οποίου κάτω απο την αιγίδα διεξήχθη το γεύμα.

sarakos01


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine