Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Σεμινάρια Νέων Μεθόδων Παρασκευής Κρεάτων για Εστιατόρια Κύπρου & Φοιτητές Μαγειρικών Τεχνών

eblexlogo ccalogo

Δύο σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 1 Μαρτίου παρουσίασαν νέες τεχνικές παρασκευής κρέατος και την ποιότητα κρέατος στον τομέα υπηρεσιών εστίασης της Κύπρου. Στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Intercollege, 85 σπουδαστές από το Intercollege,  Casa College, το American College, το KES College και το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου παρακολούθησαν επίδειξη καινοτόμων μεθόδων παρασκευής πρόβειου και βοείου κρέατος και της επίδρασης των πρώτων υλών στην ποιότητα της μερίδας. Το σεμινάριο αυτό συνδιοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και την εταιρεία  EBLEX τον Αγγλικό Οργανισμό Κρέατος! Την φιλοξενία και οργάνωση ανάλαβε το Intercollege.  Ταυτόχρονα, 22 επαγγελματίες μάγειροι, μέλη του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, παρακολούθησαν παρουσίαση νέων τεχνικών παρασκευής κρέατος από τον Master Butcher Viv Harvey και επιδείξεις μαγειρικής βοείου και πρόβειου κρέατος από την ταλαντούχα αγγλίδα σεφ Jenny Jones στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Το προηγούμενο βράδυ, πραγματοποιήθηκε δεξίωση που παρέθεσε ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής Matthew Kidd στη Βρετανική Κατοικία προς τιμήν του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Ο J.P. Garnier, Διευθυντής Μάρκετινγκ για τον EBLEX, δήλωσε «Ο στόχος αυτών των επιδείξεων είναι να αυξηθεί η ποικιλία κομματιών και παρασκευασμάτων κρέατος για τους Αρχιμαγείρους της Κύπρου και να βελτιωθούν τα τελικά αποτελέσματα στα πιάτα των εστιατορίων. Στοχεύουμε επίσης στην αύξηση της συνειδητοποίησης όσον αφορά στην ποιότητα του αγγλικού κρέατος. Οι δύο αυτές εκδηλώσεις έτυχαν πολύ καλής υποδοχής και ήδη εξετάζουμε τη διεύρυνση της γόνιμη συνεργασία μας με τους οργανισμούς υπηρεσιών εστίασης της Κύπρου.»

bsemin01 bsemin02
bsemin03 bsemin04
bsemin05 bsemin06
.
Σεμινάριο για Επαγγελματίες στο Ξενοδοχείο "Four Seasons":
bseminpro01 bseminpro02
bseminpro03 bseminpro04

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine