Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Φιλανθρωπικό Δείπνο της Επαρχίας Αμμοχώστου του Σ.Α.Κ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 11 Φεβρουαρίου 2010 το καθιερωμένο φιλανθρωπικό δείπνο, που διοργανώνει η επαρχία Αμμοχώστου του Σύνδεσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, με στόχο την οικονομική βοήθεια προς το ίδρυμα «Αποστόλου Παύλου».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Χριστόφια αρκετοί βουλευτές και πλήθος κόσμου που ξεπερνούσε τα 1300 άτομα! Τα εδέσματα όλα μαγειρεύτηκαν από τους Αρχιμάγειρες της ελεύθερης Αμμοχώστου. Τα προιόντα και τα γλυκά πρόσφεραν πολλές εταιρείες και ζαχαροπλαστεία της επαρχίας με μεγάλη προθυμία και αγάπη για τον σκοπό αυτό. Το Δοιηκητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους εκείνους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του εξαιρετικού αυτού δείπνου, που έχει πλέον γίνει, θεσμός στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες των Αρχιμαγείρων της Κύπρου.

charityfeb101 charityfeb102

charityfeb103 charityfeb104

charityfeb105 fam10A

fam10B fam10C

fam10E fam10F

fam10G


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine