Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

1η Συνεδριαση Συνδεσμου Αρχιμαγειρων Κυπρου, Επαρχιας Αμμοχωστου

Στις 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη επαρχιακή συνεδρίαση των μελών του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου της Ελεύθερης Αμμοχώστου.

Η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο «Το Αγροτικο» που φιλοξένησε όλα τα μέλη. Οι Αρχιμάγειρες της Επαρχίας Αμμοχώστου έδωσαν δυναμικά το παρόν τους και υπο την προεδρία του εκλελεγμένου τους Επαρχιακού κύριου Τάσου Γιάγκου κατάρτισαν συλλογικά την Επαρχιακή τους επιτροπή.

Παρόν στην συνεδρίαση ήταν και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κύριος Γιώργος Κυπριανού που ανάλυσε πολλές δραστηριότητες του Συνδέσμου που έγιναν αλλά και άλλες που προγραμματίζονται. Απάντησε σε πολλές απόρίες και ερωτήσεις των μελών. Συζήτησε επίσης πολλά θέματα όπως φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες που πιθανών η Επαρχία να αναλάβει να διεκπαιρεώσει.

fammeeting1 fammeeting2

fammeeting4fammeeting3

fammeeting5


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine